Medical Bike

De Medical Bikes van Medical Events zijn twee mountainbikes speciaal ontworpen voor de medische hulpverlening. De Medical Bikes kunnen worden ingezet bij druk bezochte evenementen, evenementen uitgespreid over een groot terrein, wandel- of fietsevenementen, evenementen in binnensteden en overal waar het noodzakelijk is om snel professionele medische hulp te bieden.

De Medical Bikes beschikken over 2 medische tassen, uitgerust met een complete EHBO uitrusting en Automatische Externe Defibrillator (AED). Deze uitrusting biedt een (levensreddende) basis in de eerste hulpverlening aan het slachtoffer. De Medical Bikes beschikken naast de 2 medische tassen aan de bagagedrager, tevens over een tas aan het stuur, voorzien van water en andere uitrusting die van (preventief) belang zijn bij het bieden van eerste hulp.

Bij inzet van onze Medical Bikes bent u verzekerd van vakkundig opgeleide hulpverleners, die getraind zijn om, met inachtneming van hun eigen veiligheid en die van het publiek, de Medical Bike effectief te gebruiken als hulpverleningsvoertuig.