Medical unit

De Medical Unit is een mobiele eerste hulp post die door Medical Events op elk terrein kan worden geplaatst. De ingerichte behandelruimte is voorzien van een complete EHBO uitrusting, behandeltafel en een Automatische Externe Defibrillator (AED). Zo kunnen de bezoekers van uw evenement voorzien worden van onmiddellijke en professionele eerste hulpverlening ter plaatse. De Medical Unit kan worden gebruikt voor zowel EHBO- als ALS zorg.

De Medical Unit is duidelijk herkenbaar door zijn opvallende, gele kleur en is voorzien van reflecterende stickers met onder andere EHBO POST. De herkenbaarheid van de EHBO post wordt versterkt door de bijgeleverde FIRST-AID beachvlaggen. De Medical Unit is verlicht, verwarmd en voorzien van 220 volt stroomaansluiting. Daarmee beschikt u over alle basisvoorzieningen die benodigd zijn voor een goede EHBO post op uw locatie.

De Medical Unit wordt verhuurd inclusief 2 hulpverleners op het door u gewenste EHBO en/of ALS niveau. De Medical Unit is onder voorwaarden tevens te huur voor korte en voor langere perioden ter ondersteuning van uw eigen hulpverleners. Over de voorwaarden en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.