Skip to main content

EHBO evenementen

Medical Events is een ervaren speler op het gebied van evenementen hulpverlening en heeft haar diensten meermaals bewezen op diverse (sport)evenementen, live televisie evenementen, festivals, en alle andere activiteiten waarbij medische hulp aanwezig moet zijn.

In de afgelopen jaren is Medical Events voornamelijk actief geweest op de achtergrond ter assistentie van haar collega’s. Dat is de reden waarom Medical Events u wellicht nog niet bekend is. Medical Events heeft echter een grote groei ondervonden en vanaf heden bieden wij u onze diensten aan onder onze eigen naam. Graag voorzien wij uw evenement van medische voorziening, in de vorm van hulpverleners en materiaal.

Medical Events heeft een moderne uitrusting om dienstverlenend te kunnen werken op een hoog niveau tegen een goede prijs. Wij hebben de mogelijkheden om een volledige ingerichte behandelruimte te plaatsen en hebben beschikking over ambulances en quads om gemakkelijk en snel medische zorg te bieden op groot terrein. Door de aanwezige kennis en ervaring, evenals het gebruik van onze goede medische apparatuur en materialen, zijn wij in staat om sneller en adequater op te treden bij een calamiteit. Desgewenst hebben wij uitgebreide mogelijkheden om uw evenement van de juiste herkenbaarheid te voorzien.

Bent u enthousiast geworden over onze diensten? Neemt u vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een passende offerte kunnen sturen.