1
1

Tarieven

Medical Events beschikt over professioneel materiaal en een ruim personeelsbestand dat al naar gelang de grootte van een evenement kan worden ingezet. Onze tarieven zijn opgebouwd uit diverse factoren: kwaliteit, deskundigheids niveau, in te zetten materialen en betrokkenheid bij uw evenement (bv. opzet RI&E). Bent u enthousiast geworden over onze diensten? Neemt u vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een passende offerte kunnen sturen.

Medical Events is een dienstverlenend bedrijf dat werkt op een hoog niveau tegen een goede prijs, u kunt onze EHBO’ers al inhuren vanaf € 14,50 p.u. excl. 21% btw. Wij werken enkel met bekwaam en gecertificeerd personeel, conform de eisen van de Inspectitie van Volksgezondheid en het GHOR.
* Voor last-minute spoedaanvragen < 7 dagen voor aanvang evenement, hanteren wij een toeslag van € 100,- op de factuur. * Wij factureren met een minimum van 6 uur

Waarom Medical Events?
• – Nationale & Internationale ervaring met evenementen
• – Professioneel team van hulpverleners, bestaande uit EHBO’ers, ambulance medewerkers en (trauma)artsen
• – Voorzieningen al naar gelang de grootte van een evenement (behandelruimtes, ambulances, quads en herkenningsmateriaal)
• – Ondersteuning bij risicoinventarisatie & vergunningseisen mogelijk
• – Hoog niveau van kwaliteit, tegen een eerlijke prijs