Tarieven

Organiseert u binnenkort een evenement, en overweegt u gebruik te maken van de diensten van Medical Events NL? Medical Events NL beschikt over professioneel materiaal en een ruim personeelsbestand dat al naar gelang de grootte van uw evenement kan worden ingezet. Onze tarieven zijn opgebouwd uit diverse factoren: kwaliteit, deskundigheids niveau, in te zetten materialen en betrokkenheid bij uw evenement (bv. opstellen van een zorgplan).

Medical Events NL werkt enkel met bekwaam en gecertificeerd personeel, conform de nieuw gepubliceerde eisen van de Veldnorm Evenementenzorg (2022). De Veldnorm Evenementenzorg is een initiatief van o.a. GHOR Nederland, Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (MinVWS) en Vereniging van Evenementenmakers (VVEM). Een volledig overzicht van de betrokken instanties treft u op deze link.

Onderstaande tarieven gelden als een richtprijs voor uw evenement. Voor een concreet prijsvoorstel verzoeken wij u vriendelijk om in de rechterkolom van deze pagina het offerte formulier in te vullen. Omschrijf uw evenement en de gewenste inzet zo duidelijk mogelijk en noteer a.u.b. de verwachte start- en eindtijd.

Basis EHBO vanaf € 21,50 per uur

Evenementen EHBO vanaf € 24,50 per uur

Verpleegkundige Spoedzorg vanaf € 49,50 per uur

Gespecialiseerde spoedzorg vanaf € 55,00 per uur

Evenementen ambulance vanaf € 112,50 per uur

Let op! Voor last-minute spoedaanvragen <8 dagen voor aanvang evenement hanteren wij een toeslag van € 100,00 per evenementdag op de factuur.

Evenementen worden gefactureerd met een minimum van 6 uur.

Genoemde tarieven zijn excl. 21% btw en reiskosten.