Onze EHBO quad beschikt over 4×4-aandrijving en kan op elk terrein uit de voeten. Dit maakt de EHBO quad de ideale keuze voor evenementen die worden georganiseerd op moeilijk bereikbaar en/of groot terrein.

EHBO quad huren

Een EHBO quad kan een cruciale rol spelen in het bieden van snelle en effectieve medische hulpverlening, vooral op locaties waar toegankelijkheid een uitdaging kan zijn. Onze quad staat veelvuldig ingepland op motorcross en/of autocross evenementen, maar ook bij obstakelruns, marathons en outdoor-festivals.

Ideaal voertuig voor elk terrein
Overweegt u het huren van een EHBO quad voor uw aanstaande evenement? Onze EHBO quad is een bewezen toevoeging op de EHBO hulpverlening en stelt het EHBO-team in staat om snel en doeltreffend door elk terrein te manoeuvreren. Door zijn compacte opbouw komt hij vriendelijk doch zichtbaar door grote mensenmassa’s. De EHBO quad beschikt over een opgebouwde brancard, waardoor het EHBO-team ook slachtoffers kan vervoeren naar de EHBO-post of naar een overnamepunt voor de reguliere ambulance.

Professionele uitrusting
De EHBO quad biedt plaats aan maar liefst 5 zittende personen en 1 liggende patiënt! De EHBO quad is standaard uitgerust met uitgebreide verbandmaterialen, een Automatische Externe Defibrillator (AED), immobilisatiemateriaal en meer. Met een upgrade kan de EHBO quad ook dienst doen als ambulance quad en beschikt dan over dezelfde hoeveelheid medische materialen als een reguliere ambulance. Onze EHBO quad kan ter plaatse onmiddellijke en professionele eerste hulp verlenen.

Bestendig in alle weersomstandigheden
Er is geen andere EHBO quad op dit moment in Nederland die zo goed is doordacht dan de EHBO quad van Medical Events NL. Het hulpverleningsvoertuig biedt grote werkruimte ín de quad, ook bij slechtere weersomstandigheden. Het medisch materiaal staat droog in de afsluitbare cabine en biedt ook bescherming voor de hulpverleners en de romp van de liggende patiënt. In de zomer kunnen de cabinedeuren juist verwijderd worden zodat er meer luchtstroom door de cabine gaat bij zomerse hitte.

De EHBO quad leent zich ook uitstekend in het donker door zijn hoge zichtbaarheid en reflecterende bestickering. Waar nodig kan extra verlichting en werkverlichting worden geactiveerd, waardoor er een groot lichtveld naast en de rond de quad ontstaat. In de quad is ook voldoende verlichting om effectieve zorg te kunnen verlenen.

Wil u meer weten over het huren van onze EHBO quad of wilt u meer weten over onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.

 
 
 
 
1
1

Waarom onze EHBO quad huren?

Wendbaarheid en toegankelijkheid

Onze 4×4 EHBO quad kan zich gemakkelijk verplaatsen over ruw terrein, modderige paden en ontoegankelijke gebieden. Dit maakt de EHBO quad ideaal voor evenementen op locaties zoals festivals, off-road races, buitensportevenementen en natuurgebieden waar traditionele voertuigen moeite hebben met toegang.

Hoog comfort

De Polaris Ranger Crew staat bekend om de beste en meest comfortabele vering in zijn soort, ongeacht het terrein. Dat maakt onze EHBO quad bij uitstek zeer geschikt voor het vervoer van liggende en/of instabiele patiënten.

Grote transportmogelijkheid

Onze EHBO quad heeft ruimte voor 5 zittende personen en 1 liggende patiënt. Er bestaat geen andere EHBO quad in Nederland die zo’n grote transportmogelijkheid heeft, zonder in te perken op materiaalopslag. Dit is prettig met transporteren naar de EHBO-post of naar een overnamepunt voor een ambulance, indien nodig.

Volledige EHBO uitrusting

Onze EHBO quad is volledig uitgerust met materialen om eerste hulp te bieden in elk soort terrein en elke noodsituatie. De EHBO quad is standaard voorzien van verbandmaterialen, Automatische Externe Defibrillator (AED) en brancard(s). Met een upgrade aan materialen kan de EHBO quad ook dienst doen als ambulance quad.

Hoge zichtbaarheid

Van grote afstand is onze EHBO quad al zichtbaar en herkenbaar als hulpverleningsvoertuig. Het compacte model begeeft zich vriendelijk en functioneel door mensenmassa’s en op groot terrein. Waar nodig kunnen wij onze zichtbaarheid vergroten door het gebruik van speciale verlichting en werkverlichting. Daarmee is onze EHBO quad ook in het donker goed zichtbaar.