1
1

EHBO bike team huren

Organiseert u een evenement waarbij u een EHBO bike team wilt inzetten? Medical Events heeft twee speciaal ontworpen Medical Bikes voor de medische hulpverlening op evenementen. De Medical Bikes kunnen worden ingezet bij druk bezochte evenementen, evenementen uitgespreid over een groot terrein, wandel- of fietsevenementen, evenementen in binnensteden of overal waar het noodzakelijk is om snel professionele medische hulp te bieden.

De Medical Bikes beschikken over 2 medische tassen, voorzien van een complete EHBO uitrusting en Automatische Externe Defibrillator (AED). Deze uitrusting biedt een (levensreddendebasis in de eerste hulpverlening aan een slachtoffer. De Medical Bikes beschikken naast de medische tassen aan de bagagedrager, tevens over een tas aan het stuur, voorzien van water en andere uitrusting die van (preventief) belang zijn bij het bieden van eerste hulp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afzet lint.  

Het EHBO bike team van Medical Events vervangt geen basis EHBO post, maar ondersteunt de aanwezige surveillance en verkort eventuele aanrijdtijden van de ambulance. Bij inzet van ons EHBO bike team bent u verzekerd van vakkundig opgeleide hulpverleners, die getraind zijn om, met inachtneming van hun eigen veiligheid en die van het publiek, de Medical Bikes effectief te gebruiken als hulpverleningsvoertuig.

Wilt u meer informatie over een EHBO bike team huren bij Medical Events, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.