Onze EHBO bike teams zijn een waardevolle aanvulling op de hulpverlening tijdens evenementen. Vooral bij evenementen waar mobiliteit en toegankelijkheid cruciaal zijn. De bikes zijn praktisch, wendbaar en snel ter plaatse. Vooral in grote menigten of binnensteden zijn ze een must!

EHBO bike team huren

Op evenementen, of ze nu groot of klein zijn, is het van essentieel belang om EHBO hulpverlening snel en effectief beschikbaar te hebben. Hier komen de EHBO mountainbikes van Medical Events NL in beeld! Deze speciaal ontworpen mountainbikes bieden onze EHBO teams de mobiliteit en wendbaarheid die nodig zijn om snel op noodsituaties te reageren, zelfs op drukbezochte locaties.

Speciaal ontworpen EHBO mountainbikes
Wij beschikken over een groot aantal speciaal ontworpen EHBO mountainbikes voor de EHBO hulpverlening op evenementen. Onze EHBO bike teams kunnen worden ingezet bij druk bezochte evenementen, evenementen uitgespreid over een groot terrein, wandel- of fietsevenementen, evenementen in binnensteden, of overal waar het noodzakelijk is om snel professionele EHBO te bieden.

EHBO uitrusting inclusief AED 
De EHBO mountainbikes beschikken over speciale fietstassen, voorzien van een complete EHBO uitrusting en Automatische Externe Defibrillator (AED). Deze uitrusting biedt een (levensreddende) basis in de eerste hulpverlening. De EHBO mountainbikes beschikken naast de EHBO tassen aan de bagagedrager, tevens over een tas aan het stuur, voorzien van water en andere kleine benodigdheden die van (preventief) belang kunnen zijn bij het bieden van eerste hulp. Door de doordachte opbouw van onze mountainbikes kunnen onze EHBO mountainbikes ook tijdelijk worden gebruikt als afzetting bij een incident.

Ondersteuning van surveillance
Het EHBO bike team van Medical Events NL vervangt geen EHBO post, maar ondersteunt de aanwezige surveillance en verkort responsietijden van aanwezige hulpverlening of externe hulpdiensten. Met inzet van ons EHBO bike team bent u verzekerd van goed opgeleide Evenementen EHBO’ers, die getraind zijn om, met inachtneming van hun eigen veiligheid en die van het publiek, de EHBO mountainbikes effectief te gebruiken als hulpverleningsvoertuig.

Wilt u meer informatie over het huren van een EHBO bike team huren bij Medical Events, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.

 
 
 
 
 
1
1

Waarom een EHBO bike team huren?

Onmiddellijke respons

EHBO bike teams kunnen zich razendsnel verplaatsen door menigten en moeilijk bereikbare gebieden, waardoor ze de snelste respons bieden bij noodgevallen.

Uitgebreide EHBO-uitrusting

De EHBO bike teams dragen volledig uitgeruste EHBO tassen met verbandmiddelen en Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) om effectieve eerste hulp te bieden.

Hoge zichtbaarheid

De EHBO bike teams zijn opvallend en herkenbaar, wat deelnemers geruststelt en aangeeft dat medische hulp beschikbaar is.

Preventieve zorg

Naast noodsituaties kunnen EHBO bike teams ook zorgen voor preventieve zorg, zoals het behandelen van kleine verwondingen en het verstrekken van (medisch) advies.

Milieubewust

Het gebruik van EHBO bike teams voor medische hulpverlening is milieuvriendelijk en past goed bij groene en duurzame evenementen.