Een EHBO team huren voor uw evenement is essentieel, bij sportevenementen en concerten, maar ook bij bedrijfsfeesten en outdoor activiteiten. Het hebben van een toegewijd EHBO team kan uw evenement ontzorgen in geval van calamiteiten en verbetert de veiligheid in het algemeen. 

EHBO team huren

Iedere week vinden in Nederland honderden grotere en kleinere evenementen plaats, waarbij soms duizenden bezoekers en deelnemers aanwezig zijn. Wanneer zoveel mensen bij elkaar komen is de kans groter dat er iets gebeurt, zoals een onwelwording of een ongeval. Het ter beschikking stellen van een EHBO team tijdens uw evenement kan daadwerkelijk van levensbelang zijn. Huur daarom een professioneel EHBO team!

Goed opgeleid EHBO team
Een professioneel EHBO team geeft vertrouwen bij onverhoopte calamiteiten. Wij leveren goed opgeleide EHBO teams en bieden zorg aan een ieder die dat om wat voor reden dan ook nodig heeft. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw evenement kunnen één of meerdere EHBO posten vereist zijn, of een EHBO team met een specifieke expertise. Denk hierbij aan EHBO teams met de aantekening alcohol en drugs, of sport- en wandelletsels.

Jarenlange ervaring in evenementen
In de loop der jaren is Medical Events NL een ervaren speler geworden op het gebied van evenementen hulpverlening met opgebouwde expertise in onder meer (sport)evenementen, live televisie evenementen, festivals en alle andere activiteiten waarbij een EHBO team aanwezig moet zijn. Van een kleine bedrijfsfeesten met 500 bezoekers tot een compleet festival met 20.000 bezoekers, u heeft aan ons een ervaren partner. 

EHBO team met een specifieke expertise
Indien u een risicovol evenement organiseert, dan neemt de kans op behoefte aan medische zorg fors toe. Bekende risicovolle evenementen zijn dance events, maar ook wielerevenementen en gemotoriseerde sporten als auto- & motorcross. In dat geval bent u vaak verplicht om extra medische zorg in te huren. Denk hierbij aan gespecialiseerde spoedzorg (verpleegkundig of arts), of een volwaardige ambulance met bemanning. Voor elk evenement en risico hebben wij de juiste hulpverlening. 

Wilt u meer informatie over het huren van een EHBO team bij Medical Events NL, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.

 
 
 
 
1
1

EHBO team huren

>10 jaar ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van EHBO teams bij verschillende soorten evenementen, waaronder (sport)evenementen, live-televisie-evenementen, festivals en meer. Met bijna 250 hulpverleners op oproepbasis mogen wij terecht trots zijn op onze organisatie!

Lastminute oplossingen – 95% kans!

Wij zijn een snelle schakel bij lastminute opdrachten. Wij beschikken over veel EHBO teams die net als ons, snel kunnen schakelen. Doch zijn wij afhankelijk van de goodwill en gunfactor van onze hulpverleners. Die goodwill zetten wij altijd op nummer 1! Waardering en financiële vergoeding naar onze EHBO’ers vinden wij belangrijk.

Volledige dekking op uw evenement

Wij zorgen voor voldoende EHBO teams op strategische locaties op uw evenemententerrein voor een optimale dekking. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw evenement kunnen één of meerdere EHBO posten vereist zijn, of een EHBO team met een specifieke expertise.

EHBO team met specifieke expertise

Voor risicovolle evenementen, zoals dance-evenementen, wielerevenementen en gemotoriseerde sporten, kan een gespecialiseerd EHBO team nodig zijn. Medical Events NL biedt naast haar EHBO teams ook medische zorg. Denk hierbij aan gespecialiseerde spoedzorg (verpleegkundig of arts), of een volwaardige ambulance met bemanning. Voor elk evenement en risico hebben wij de juiste hulpverlening.

Interne scholing en training

Sinds invoer van de Veldnorm Evenementenzorg (2022) worden meer scholingseisen gesteld aan EHBO teams voordat zij op een evenement dienst mogen doen. Wij bieden interne scholing en training aan onze EHBO’ers, zodat zij door kunnen groeien naar Evenementen Hulpverlener niveau 2 en niveau 3. Met deze scholing bent u verzekerd van bekwame EHBO’ers op uw evenement.