1
1

Ambulance huren

Een ambulance huren hoeft niet op alle evenementen, maar er zijn evenementen die een groter risico met zich meedragen. Op basis van een risico analyse wordt door de GHOR een medisch advies afgegeven waar u als evenementen organisator aan moet voldoen. Soms moet u dus een ambulance huren. Dat kan bij Medical Events NL.

Wanneer moet u een ambulance huren? 

Indien u een risicovol evenement organiseert, dan neemt de kans op behoefte aan medische zorg fors toe. Bekende risicovolle evenementen zijn dance events, maar ook wielerevenementen of gemotoriseerde sporten als auto- en motorcross. Om dit soort evenementen veilig te laten verlopen, is het raadzaam (en vaak wettelijk verplicht) om een ambulance te huren. Medical Events NL biedt professionele medische zorg, volgens de geldende richtlijnen van de Veldnorm Evenementenzorg (VNEZ).

De evenementen ambulance en ambulance motoren van Medical Events NL zijn een aanvulling op de regionale ambulancezorg en zorgen ervoor dat acute, deskundige hulp direct op het evenement geboden kan worden. Voor moeilijker begaanbaar of groot terrein kunt u tevens een 4×4 quad ambulance huren zodat er ongeacht de locatie altijd een medisch team ter plaatse kan zijn. Voor drukbezochte locaties hebben wij ook ambulance fietsen beschikbaar. De verpleegkundige en/of zorgprofessional begeven zich makkelijk door mensen massa’s en controleren of een daadwerkelijke ambulance noodzakelijk is.

Een ambulance huren volgens de laatste richtlijnen

Op een evenement verwacht u dat er kordaat wordt opgetreden als er iets mis gaat. Een ambulance huren bij een betrouwbare organisatie is daarom erg belangrijk. Bij Medical Events NL bent u in goede handen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en/of gecertificeerde ambulance chauffeurs en ambulance verpleegkundigen, conform het Landelijk Protocol Ambulancezorg 8.1, en volgens de normen die gesteld zijn door de Inspectie van Volksgezondheid, de GHOR en de Veldnorm Evenementenzorg (VNEZ).

Wilt u meer informatie over een ambulance huren, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers, of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.