Of u nu een stationair ambulance voertuig voor uw evenement nodig hebt, een ambulance voertuig voor op het parcours, of een 4×4 ambulance voertuig voor moeilijk begaanbaar terrein, bij Medical Events NL vindt u ze allemaal. Wij leveren ook ambulance voertuigen voor filmsets.

Ambulance voertuig huren

Bij het organiseren van een evenement komen veel dingen kijken. Bij sommige evenementen of wedstrijden is het verplicht om een ambulance voertuig aanwezig te hebben. Een ambulance voertuig met bemanning huurt u bij Medical Events NL, professioneel en ervaren.

Wanneer moet u een ambulance voertuig huren?
De inzet van een daadwerkelijk ambulance voertuig met bemanning is veelal verplicht bij evenementen zoals marathons en wielrennen, maar ook bijvoorbeeld bij auto rally’s. Deze evenementen vinden plaats over een grotere afstand en waarbij er ook op de route adequate medische zorg voor handen moet zijn. Bij andere (topsport) evenementen kan een stationair ambulance voertuig een reglement eis zijn. Wij staan veelal voor de UEFA, de Europese voetbalbond, waar wij 1 of meerdere ambulance voertuigen leveren met bijhorend medisch inventaris. De bemanning van het ambulance voertuig bestaat uit een ambulancechauffeur en een ambulance verpleegkundige.

Stel de juiste ambulancezorg ter beschikking
Het ter beschikking stellen van de juiste medische voorzieningen op uw evenement, zoals inzet van een ambulance voertuig, kan daadwerkelijk van levensbelang zijn. De ambulance voertuigen van Medical Events NL zijn een aanvulling op de reguliere ambulancezorg en zijn direct ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Veelal is eerste hulp op locatie voldoende. Door een ambulance voertuig met bemanning op uw evenement te hebben wordt de behoefte aan externe ambulances verminderd of mogelijk zelfs voorkomen. 

Speciaal voor evenementen op moeilijk bereikbaar terrein (zoals motorcross of autocross evenementen) heeft Medical Events NL eveneens een 4×4 ambulance voertuig te huur, namelijk een ambulance quad. Ook kunnen wij een 4×4 Rapid Responder voertuig inzetten. Dit is een pick-up met alle medische voorzieningen en -middelen aan boord. Wij denken graag met u mee over de juiste inzet voor uw evenement.

Een ambulance voertuig volgens de laatste richtlijnen
Een ambulance voertuig huren bij een betrouwbare organisatie is erg belangrijk. Medical Events NL begeeft zich in de top van medische aanbieders voor evenementen, en voldoet aan de richtlijnen die gesteld zijn in de Veldnorm Evenementenzorg (2022). Onze ambulance voertuigen zijn volledig uitgerust en beschikken over alle noodzakelijke materialen en apparatuur om snel de juiste medische zorg te kunnen garanderen. Wij werken conform het Landelijk Protocol Ambulancezorg, alsook volgens de normen die gesteld zijn door de Inspectie van Volksgezondheid en de GHOR.

Wilt u meer informatie over een ambulance voertuig huren, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers, of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.

 
 
 
 
 
 
1
1

Waarom een ambulance voertuig huren?

Ambulance als mobiele behandelpost 

Ons ambulance voertuig vormt een mobiele behandelpost die de privacy van medische behandelingen kan waarborgen op locaties waar dit cruciaal is.

Vermindert externe ambulancebehoeften

Een ambulance voertuig huren voor uw evenement kan de noodzaak van externe ambulances bij incidenten verminderen of mogelijk zelfs voorkomen.

Ambulance voor moeilijk bereikbare terreinen

Anders dan dit ambulance voertuig beschikt Medical Events NL over 4×4 ambulancevoertuigen, waaronder een ambulance quad en een pick-up om medische zorg te bieden in moeilijk begaanbaar terrein.

Conformiteit met richtlijnen

Medical Events NL voldoet aan de nieuwste evenementenzorg richtlijnen en werkt volgens het Landelijk Protocol Ambulancezorg. Dat maakt ons een betrouwbare en professionele partner voor medische dienstverlening op uw evenement.

Ambulance voertuig voor filmsets

Medical Events NL figureert regelmatig met haar ambulance voertuig in filmsets. Het ambulancevoertuig is zodanig herkenbaar en voorzien van alle realistische materialen waaronder een brancard. Voor filmsets kunnen de optische en geluidssignalen worden geactiveerd (controleer dit ook in uw vergunning).