De aanwezigheid van een EHBO-post geeft bezoekers gemoedsrust, wetende dat er professionele EHBO beschikbaar is op het evenement. De EHBO-post moet zodanig herkenbaar zijn en een goed bereikbare plaats worden neergezet.

EHBO post huren

Het ter beschikking stellen van een EHBO post op uw evenement kan – los van verplichting – daadwerkelijk van levensbelang zijn. Een EHBO post levert een belangrijke bijdrage in de veiligheid van uw bezoekers en handelt bij onverhoopte calamiteiten.

EHBO post huren bij Medical Events NL
Bij Medical Events NL kunt u een EHBO post huren. Wij dragen zorg voor professionele evenementen EHBO en bieden zorg aan een ieder die dat om wat voor reden dan ook nodig heeft. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw evenement kunnen één of meerdere EHBO posten vereist zijn, of een EHBO post met een specifieke expertise. Of het nu EHBO posten zijn voor uw sportevenement, of een EHBO post op een festival met kennis van drank en drugs, bij Medical Events NL bent u aan het aan het juiste adres.

EHBO hulpverleners met EHBO post uitrusting
Wanneer u een EHBO post huurt bij Medical Events NL, dan wordt deze EHBO post geleverd met bekwame 
EHBO hulpverleners. Bij de inhuur van onze EHBO hulpverleners dragen wij standaard zorg voor een complete EHBO post uitrusting, zoals verbandmiddelen, brancards en een Automatische Externe Defibrillator (AED). 
Waar nodig hebben wij uitgebreide mogelijkheden om uw EHBO post van de juiste herkenbaarheid te voorzien. Extra opties zijn bijvoorbeeld beachvlaggen en bouwhek banners met tekst First Aid. Zo is uw EHBO post goed zichtbaar en vooral vindbaar voor uw bezoekers.

Plaatsen van een EHBO tent
Heeft u geen mogelijkheden om een EHBO post te voorzien op uw evenement? Onze EHBO-tent is ideaal voor kleine en middelgrote evenementen en heeft een hoge zichtbaarheid. De EHBO tent is ontworpen met voldoende ruimte voor medische behandelingen en privacy voor degenen die zorg ontvangen. De EHBO tent is voorzien van ventilatiesleuven bij zomerse temperaturen en van verlichting op accu. De EHBO tent is met 2 hulpverleners binnen 5 tot 10 minuten op te zetten, en direct operationeel.

Plaatsen van een EHBO unit
Een andere optie is het plaatsen van onze EHBO unit. Vooral geschikt voor (meerdaagse) outdoor evenementen, zoals kleinere dance events, festivals, kermissen of sport evenementen.
De EHBO unit is een mobiele EHBO post die door ons op elk terrein kan worden geplaatst en kan goed worden afgesloten. De EHBO unit is binnen verlicht en voorzien van airconditioning (koelen en verwarmen). Alle EHBO benodigheden zijn standaard aan boord. De EHBO unit kan gebruikt worden voor zowel EHBO doeleinden als (gespecialiseerde) spoedzorg. Voor meer oppervlak of het creëren van een aparte spoedzorgruimte kan onze EHBO tent worden gekoppeld aan de EHBO unit. 

Wilt u meer informatie over een EHBO post huren bij Medical Events NL, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contcact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag

 

 
 
 
 
1
1

Een EHBO post bij Medical Events NL huren:

Belang van een EHBO post

Het ter beschikking stellen van een EHBO-post is van cruciaal belang voor de veiligheid van bezoekers en speelt bij calamiteiten een belangrijke rol voor uw evenement.

Aanbod van EHBO posten

Wij kunnen één of meerdere EHBO posten leveren, of EHBO posten met een specifieke expertise. Een EHBO post kan opgebouwd worden in aangeboden en/of vaste faciliteiten, maar ook middels plaatsing van een EHBO tent of EHBO unit. 

Uitrusting van EHBO-posten

Onze EHBO-posten zijn uitgerust met complete EHBO-voorzieningen, waaronder verbandmiddelen, behandeltafels en Automatische Externe Defibrillator (AED). Met een upgrade aan medisch materiaal zijn onze EHBO posten ook geschikt voor (gespecialiseerde) spoedzorg.

Herkenbaarheid en zichtbaarheid

Wij bieden mogelijkheden om EHBO-posten goed herkenbaar te maken voor bezoekers, bijvoorbeeld met behulp van beachvlaggen en bouwhek banners met tekst “First Aid.”

Groot aanbod aan voorzieningen

Medical Events NL past zich aan naar het soort evenement. Wij beschikken over kant en klare EHBO posten en/of de inrichting daarvan, maar ook over ambulances, -motoren, -quad, personenwagens en herkenningsmateriaal. Met ons materieel heeft u dekking op uw gehele evenement.

Optionele EHBO posten:

4.50m (B) x 3.00 (D) x 2.60/3.20 (H)

Plaatsen van een EHBO tent
Geschikt voor kleine en middelgrote evenementen, oppervlak 13,5 m2. Voor en achteringang, met verzwaarde poten, stormbeveiliging en ventilatiesleuven bij warm weer. Voorzien van LED verlichting op accu. Tent is koppelbaar aan de unit.

Benodigd: 220 V aansluiting voor gebruik van apparatuur en/of heater. Plaatsing alleen mogelijk op harde / droge ondergrond (eis van de GHOR).  

5.60 (B) x 2.55 (D) x 2.80 (H)

Plaatsen van de EHBO unit
Geschikt voor kleine en middelgrote evenementen, oppervlak 11 m2. Kleine zijdeur met opstap en achterklep voor toegang met brancard. Voorzien van verlichting en verwarming dmv heater. Oppervlak kan vergroot worden door koppeling met de tent.

Benodigd: 220 V aansluiting voor gebruik van apparatuur en faciliteiten. Houd rekening met vrije ruimte achter de klep voor in-/uitgang.