1
1

Ambulance quad huren

Een ambulance quad huren is ideaal voor evenementen op moeilijk begaanbaar of groot terrein. De ambulance quad heeft een 4×4 aandrijving en kan op elk terrein uit de voeten. Door de opgebouwde brancard kan Medical Events NL patiënten uit het terrein evacueren en voorzien van de juiste medische zorg.

Wanneer moet u een ambulance quad huren? 

De ambulance quad van Medical Events NL is een bewezen toevoeging voor evenementen. Door zijn bouw en functionaliteiten kan de ambulance quad op elk terrein ingezet worden. Zand, modder, heuvelachtig, bosachtig gebied, strand, sneeuw of ijs, de ambulance quad van Medical Events NL heeft het allemaal doorstaan. Ook op drukbezochte evenementen vind de ambulance quad zijn weg. Door de compactheid van het ambulance voertuig kan het ambulance team zich snel en doeltreffend door grote groepen mensen manoeuvreren, en waar nodig eerste hulp verlenen.

Wat is het verschil tussen een ambulance en een ambulance quad?

De ambulance quad begeeft zich op terrein waar een normaal ambulance voertuig niet uit de voeten kan, of als te hinderlijk wordt ervaren in mensen massa’s. De ambulance quad beschikt over dezelfde materialen als een reguliere ambulance, zoals een hartmonitor en/of AED, medicatie, zuurstof en immobilisatie materialen. Een opgebouwde brancard zorgt ervoor dat de ambulance quad (liggend en zittend) transport kan bieden aan patiënten die naar de EHBO post moeten worden vervoerd. Soms vervoerd de ambulance quad ook patiënten naar een overname punt waar de medische zorg wordt overgenomen aan bijvoorbeeld de reguliere ambulance.

Een ambulance quad huren volgens de laatste richtlijnen

Een ambulance quad huren bij een betrouwbare organisatie is erg belangrijk. De nieuwe Veldnorm Evenementenzorg (VNEZ) stelt eisen en kaders over de juiste medische zorg bij evenementen. Medical Events NL werkt conform het Landelijk Protocol Ambulancezorg 8.1, alsook volgens de normen die gesteld zijn door de Inspectie van Volksgezondheid en de GHOR.

Wilt u meer informatie over een ambulance voertuig huren, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers, of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.