Dagelijks wordt door organisatoren van kleine dan wel grote evenementen een beroep gedaan op de aanwezigheid van EHBO. Evenementen, ongeacht hun omvang, brengen altijd een zekere mate van risico met zich mee. Bij grootschalige evenementen kan de kans op ernstige incidenten toenemen. Het inhuren van professionele evenementen EHBO is van (levens)belang. Onze EHBO’ers staan wekelijks op evenementen en herkennen vroegtijdig zorgvragen. Samen met u zorgen onze EHBO’ers ervoor dat het welzijn en de veiligheid van uw bezoekers gewaarborgd blijft.

EHBO huren


Bij Medical Events NL kunt u hoogwaardige EHBO huren. Ons bedrijf bestaat al 10 jaar en heeft zelfs tweemaal de Award gewonnen ‘Beste Eventsupplier of the Year’. Daar zijn wij trots op! Dit dragen wij uit naar onze EHBO’ers en onze vasthoudendheid aan kwaliteit. Onze bewezen ervaring maakt ons een betrouwbare partner voor uw evenement.

Hoogwaardige evenementen EHBO
Medical Events NL draagt zorg voor de EHBO ondersteuning op uw evenement en biedt medische zorg aan een ieder die dat om wat voor reden dan ook nodig heeft. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw evenement kunnen één of meerdere EHBO posten vereist zijn, of EHBO hulpverleners met een specifieke expertise. U kunt hierbij denken aan evenementen EHBO. Deze EHBO’ers zijn aanvullend opgeleid in communicatie, methodisch handelen en medisch assisteren. 

Volledig uitgeruste EHBO voorzieningen
Ons assortiment EHBO voorzieningen is ontworpen om aan de specifieke behoeften van uw evenement te voldoen. Het omvat volledig uitgeruste behandelruimtes, herkenningsmateriaal in de vorm van beachvlaggen en EHBO banners, maar ook voertuigen zoals EHBO mountainbikes, 4×4 EHBO quad of EHBO personenwagen / doktersauto. Al onze behandelruimtes en mobiele EHBO-posten zijn standaard uitgerust met verbandmateriaal, brancard en Automatische Externe Defibrillator (AED).

Voor risicovolle evenementen waarbij inzet van medische professionals en/of gespecialiseerde spoedzorg nodig is, beschikken wij tevens over medische apparatuur. Al onze behandelruimtes en mobiele EHBO-posten kunnen met medisch inventaris worden geüpgraded. Voor risicovolle evenementen wordt met regelmaat onze evenementen ambulance ingezet, uitgerust conform Landelijk Protocol Ambulancezorg 9.0.

Gespecialiseerde evenementen EHBO
Voor evenementen met specifieke risico’s, zoals dance-evenementen of (gemotoriseerde) sporten, beschikken wij over evenementen EHBO’ers die extra geschoold zijn. De evenementen EHBO’ers moeten dan over aanvullende certificaten beschikken om deze extra zorg te mogen bieden. U kunt hierbij denken aan de aantekening alcohol & drugs, maar bijvoorbeeld ook sport- of wandelletsel. In uw evenementenvergunning kan deze expertise een eis zijn.

Vaak ziet u in de vergunning van uw evenement welke specifieke zorg, aantallen of inzetcriteria vereist zijn. Dit wordt berekend op factoren als grootte van het evenement, soort evenement, aard van de activiteiten, leeftijd van de deelnemers, weersomstandigheden, locatie en bereikbaarheid, regelgeving en vergunningen, aantal deelnemers, aard van het publiek en eventuele eerdere incidenten. Wij begeleiden u graag naar invulling van de juiste benodigdheden en voorzieningen.

Wilt u meer informatie over een EHBO huren bij Medical Events NL, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.

 
 
 
 
 
1
1