Op last van de gemeente of lokale brandweer kan de inhuur van een brandwacht verplicht zijn voor uw evenement. Een brandwacht houdt preventief toezicht op de brandveiligheid bij evenementen waar speciale eisen worden gesteld in het kader van brandveiligheid, brandpreventie en brandbestrijding.

Brandwacht huren

Bij outdoor evenementen met open vuur, zoals bijvoorbeeld een vuurwerkshow, kan het eveneens verplicht zijn om een brandwacht te huren. Bij indoor evenementen waarbij gebruik gemaakt wordt van rookmachines of andere rekwisieten kan het soms noodzakelijk zijn om de brandmeldinstallatie tijdelijk uit te schakelen. Ook in dit geval is het verplicht om alternatieve maatregelen te treffen, zoals de huur van een brandwacht.

Medical Events NL levert brandwachten in bezit van het Rijksdiploma Brandwacht – Manschap A of hoger. De inzet van onze Rijksgediplomeerde brandwachten zijn veelal preventief van aard. Bij calamiteiten kunnen onze brandwachten repressief optreden, levensreddend handelen en waar nodig de communicatie verzorgen met de lokale brandweer. Medical Events NL waarborgt de veiligheid van uw bezoekers en locatie.

Wilt u meer weten over het huren van een brandwacht bij Medical Events NL, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.

 
 
 
 
1
1

Voor het huren van een brandwacht bent u bij Medical Events NL aan het juiste adres. Onze brandwachten zijn beschikbaar voor uw evenement, bouwplaats of industriële locatie. Bij Medical Events NL bieden we professionele brandwachten voor verhuur om de veiligheid van uw project te waarborgen.

Een brandwacht huren bij Medical Events NL

  • Deskundige brandwachten: Onze brandwachten zijn goed getraind en gecertificeerd om brandrisico’s te identificeren, brandpreventie toe te passen en snel en effectief te reageren in noodsituaties.
  • Veiligheid eerst: Veiligheid is onze hoogste prioriteit. We zorgen ervoor dat uw locatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en dat de juiste brandbeveiligingsmaatregelen worden genomen.
  • Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte brandwachtdiensten die aansluiten bij uw specifieke behoeften.
  • Flexibele planning: Of u nu tijdelijke brandwachten nodig hebt voor een evenement of langdurige ondersteuning op een bouwplaats, wij passen ons aan uw planning aan.
  • Betaalbare tarieven: Onze tarieven zijn concurrerend, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze diensten.

Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Veiligheid begint bij Medical Events NL!