1
1

Brandwacht huren

Op last van de gemeente of lokale brandweer kan de huur van een Rijksgediplomeerd brandwacht verplicht zijn voor uw evenement. Een brandwacht houdt preventief toezicht op de brandveiligheid bij evenementen waar speciale eisen worden gesteld in het kader van brandveiligheid, brandpreventie en brandbestrijding.

Bij outdoor evenementen met open vuur, zoals bijvoorbeeld een vuurwerkshow, kan het eveneens verplicht zijn om een brandwacht te huren. Bij indoor evenementen waarbij gebruik gemaakt wordt van rookmachines of andere rekwisieten kan het soms noodzakelijk zijn om de brandmeldinstallatie tijdelijk uit te schakelen. Ook in dit geval is het verplicht om alternatieve maatregelen te treffen, zoals de huur van een brandwacht.

Medical Events NL levert brandwachten in bezit van het Rijksdiploma Brandwacht – Manschap A of hoger. De inzet van onze Rijksgediplomeerde brandwachten zijn veelal preventief van aard. Bij calamiteiten kunnen onze brandwachten repressief optreden, levensreddend handelen en waar nodig de communicatie verzorgen met de lokale brandweer. Medical Events NL waarborgt de veiligheid van uw bezoekers en locatie.

Wilt u meer informatie over het huren van een brandwacht bij Medical Events NL, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.