Het gebruik van EHBO motoren is vooral voor sportevenementen een snelle en effectieve manier om EHBO te bieden. De dekking van het evenement kan met een EHBO motor makkelijk gewaarborgd blijven. 

EHBO motor huren

Wilt u een EHBO motor huren? De EHBO motoren van Medical Events zijn een uitkomst voor evenementen in stedelijk gebied en/of moeilijk toegankelijke locaties. De EHBO motoren worden veelvuldig ingezet tijdens loop- en fietsevenementen door heel Nederland en in sommige gevallen zelfs in het buitenland.

Snel en doeltreffend
Door hun wendbaarheid en flexibiliteit kunnen hulpverleners met EHBO motoren snel en doeltreffend hulp verlenen. De EHBO motoren worden vaak ingezet als ”First Responder” ter ondersteuning van de reeds aanwezige (reguliere) hulpverlening, oftewel ”eerst reagerende”. Onze EHBO motoren kunnen ter plaatse zorg bieden en indien nodig verdere stappen ondernemen.

Compacte uitrusting op elke motor
De EHBO motoren beschikken standaard over een compacte verbandtas en een Automatische Externe Defibrillator (AED). De materialen op de EHBO motoren zijn zodanig afgestemd dat hulp onderweg zo effectief mogelijk kan worden geboden. Denk hierbij aan letsels ten gevolge van valpartijen en/of onwelwoordingen, danwel uitputting na fysieke inspanning. Met een upgrade aan medisch materiaal kunnen de EHBO motoren ingezet worden als ambulance motor.

Deskundige begeleiding
Deelnemers ervaren de aanwezigheid van EHBO motoren als prettig door de zichtbaar aanwezige hulpverlening en support tijdens zware (mentale) inspanningsmomenten. De hulpverleningsvoertuigen zijn klein en compact en nemen daarom niet veel ruimte of zicht in beslag. Ook bij smalle passages en fietspaaltjes kunnen onze EHBO motoren passeren. Zo is de dekking van hulpverlening overal op uw evenement gewaarborgd.

Wilt u meer informatie over een EHBO motor huren bij Medical Events NL of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.

 
 
 
 
1
1

Waarom een EHBO motor huren?

Festivals

Muziek- en culturele festivals trekken grote menigten, vooral als deze in binnensteden worden georganiseerd. Dit levert knelpunten op in mobiliteit en toegang voor (externe) hulpdiensten. Onze EHBO motoren kunnen snel navigeren, desnoods via omwegen, om medische hulp te bieden.

Wandel- en hardloopevenementen

Bij wandelevenementen en hardloop wedstrijden zoals marathons, bieden EHBO motoren de mobiliteit die nodig is om hulp te bieden waar dat het meest nodig is. Deze evenementen begeven zich op lange afstanden waardoor een EHBO post niet altijd direct voor handen is. Een EHBO motor is hiervoor een prima uitkomt.

Wielerwedstrijden en -toertochten

Voor wielerwedstrijden en wielertoertochten is snelle reactie van vitaal belang. Het huren van een EHBO motor is daarvoor een slimme keuze en soms verplicht. Voor grotere wielerronden leveren wij ook dokterswagens, ambulances en EHBO posten.

Internationale toertochten

Voor organisaties met een Nederlands karakter leveren wij EHBO motoren op evenementen in het buitenland. Wij leveren passende EHBO hulpverlening tijdens toertochten, op de route en op verzorgingspunten. De meeste bergpassen in Europa hebben wij al bezocht en bereden!