+31 (0)493 24 21 07
24/7 bereikbaar voor spoedaanvragen

Vacature

AMBULANCE CHAUFFEUR

Door een toenemend aantal evenementen zijn wij op zoek naar flexibele ambulance chauffeurs vanuit heel Nederland, in bezit van SOSA diploma of diploma AvA. Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team van hulpverleners tijdens allerlei soorten evenementen. Denk aan marathons, triathlons, wielerwedstrijden, motorcross, maar ook dance events in klein en groot formaat. 

Je hebt bij ons geen verplichting om een minimaal aantal evenementen te draaien per jaar. Zo heb je zelf de keuze welke evenementen jou het meest aanspreken, en die je kunt invullen op de momenten dat het jou uitkomt. Als geen ander begrijpen wij dat je activiteiten bij de reguliere dienst, en eventueel een gezin, het nodige van je vragen. We zijn dan ook blij, en misschien ook wel een beetje trots, als je toch een dienst bij ons komt werken, want dat betekent dat we jou voldoende vertrouwen hebben gegeven om plaats te nemen in onze professionele opzet van hulpverlening. 

Lijkt het je leuk om op de hoogte gehouden te worden van onze activiteiten? Stuur ons dat een mailtje naar personeel@medicalevents.nl. We heten je meer dan welkom in ons team!

Opgave voor diensten tijdens onze evenementen betekend:
- geautoriseerd en gemandateerd worden door ons Medisch Leider (SEH arts)
- toegang krijgen tot de volledige uitrusting en medicatie conform LPA 8.1
- werken met goed en gecontroleerd materiaal, keuringsrapporten aanwezig
- vergoeding van € 25,- per uur op 'vrijwillige basis' en € 0,19 per km

Voldoe je niet aan bovenstaande opleidingsnormen en/of diploma's? Dan heeft het geen zin om te reageren op deze functie.