Skip to main content

Vacature (spoedzorg) arts

Vind je het leuk om eens buiten het ziekenhuis te werken en betrokken te worden bij uitlopende casuïstiek ‘op straat’? Dan is inzet op een evenement echt iets voor jou!

Afhankelijk van het soort evenement en de te verwachten casuïstiek werken wij met verschillende artsen en achtergronden. Zo hebben wij zogenaamde hoogrisico evenementen, zoals de auto speedway of de motorcross, waarbij wij regelmatig inzet van een arts nodig hebben. Bij deze trauma gerelateerde evenementen werken wij uitsluitend met artsen die bekend zijn met spoedeisende zorg. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar artsen met ALS / ATLS ervaring, bijvoorbeeld SEH KNMG. 

Naast de hoogrisico evenementen, hebben wij ook andere sportevenementen waarbij wij regelmatig een arts moeten leveren. Denk bijvoorbeeld aan marathons, triatlons, wielrennen of bmx. Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding kun je mee naar inspanning gerelateerde evenementen, evenementen met traumatologie of evenementen met toxicologie. Je kunt aan de slag vanaf het niveau basisarts of ANIOS (mits recente ervaring met spoedeisende zorg), AIOS met een richting in de spoedeisende zorg (chirurgie, orthopedie, anesthesie, etc) of huisarts.

Wij bieden jou een leuke en afwisselende omgeving waarbij creativiteit centraal staat. Handelen ‘op straat’ of in het veld is anders dan op de praktijk of in het ziekenhuis. Afhankelijk van het soort evenement en jouw ervaring ben jij medisch eindverantwoordelijk en/of geef jij leiding aan het medisch team.

Opgaaf voor diensten tijdens onze evenementen betekend:

 • Samenwerken met een medisch team en/of eerste hulpverlener(s)
 • Toegang krijgen tot de volledige uitrusting en medicatie conform ambulance protocol
 • Werken met goed en gecontroleerd materiaal, conform Veldnorm Evenementenzorg
 • Vergoeding van € 35,- per uur op ‘vrijwillige basis’ (IB47 regeling)
 • Vergoeding van € 0,19 per km met een maximum van € 30,- per evenement.

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het jou leuk om mee te gaan met evenementen? Stuur een mailtje naar personeel@medicalevents.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in. Wij heten jou graag welkom in ons team!

  Algemene gegevens
  Opleidingsniveau
  Rijbewijs A (vol vermogen)Rijbewijs BRijbewijs BERijbewijs CRijbewijs CEGeen

  Motivatie


  Persoonsgegevens


  Functie eisen:
  Een geldige inschrijving zonder beperking in het BIG-register en, indien gespecialiseerd, het register van geneeskundig specialisten of profielartsen van RGS.

  Afhankelijk van het risico profiel van het evenement ben je bekwaam in Advanced Life Support (ALS), Advanced Traumatic Life Support (ATLS) en/of Advanced Cardiac Life Support (ACLS).