Skip to main content

Vacature ambulance verpleegkundige

Vind jij het leuk om af en toe wat diensten te draaien naast jouw baan bij de ambulancedienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door het toenemend aantal evenementen zijn wij op zoek naar ambulance verpleegkundigen vanuit heel Nederland, in bezit van het SOSA / AvA diploma.  Je gaat met ons op pad naar allerlei soorten evenementen, zoals auto- of motorcross, auto speedway, wielerwedstrijden, cricket, maar ook festivals of dance events. Veelal sta jij als ambulance verpleegkundige op een mobiele functie waarbij je inzet wordt bij meldingen die EHBO overstijgend zijn. Op statische posten kijk jij als hoogst opgeleide mee bij de eerste hulpverleners, en draag jij op dat moment de eindverantwoordelijkheid voor de juiste zorg. Samen met jouw collega’s draag jij bij aan een hoog kwalitatieve zorgverlening en een omgeving waarin iedereen kan leren. 

Je hebt bij ons geen verplichting om een minimaal aantal evenementen te draaien per jaar. Zo heb je zelf de keuze welke evenementen jou het meest aanspreken, en die je kunt invullen op de momenten dat het jou uitkomt. Als geen ander begrijpen wij dat jouw werk bij de reguliere dienst het nodige van jou vraagt. Wij zijn dan ook blij, en misschien ook wel een beetje trots, dat je interesse hebt om met ons mee te gaan naar  evenementen. Want dat betekent dat we jou voldoende vertrouwen geven in onze professionele opzet van hulpverlening!

Opgaaf voor diensten tijdens onze evenementen betekend:

 • Samenwerken met een ambulance chauffeur en/of eerste hulpverlener(s)
 • Geautoriseerd en gemandateerd worden door onze Medisch Leider (SEH arts KNMG)
 • Aangemeld worden bij ons beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Toegang krijgen tot de volledige uitrusting en medicatie conform LPA 8.1
 • Werken met goed en gecontroleerd materiaal, conform Veldnorm Evenementenzorg
 • Vergoeding van € 30,- per uur op ‘vrijwillige basis’ (IB47 regeling)
 • Vergoeding van € 0,19 per km met een maximum van € 30,- per evenement.

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het jou leuk om met ons mee te gaan naar evenementen? Stuur ons een mailtje naar personeel@medicalevents.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in. We weten je graag welkom in ons team!

  Algemene gegevens  >  Opleidingsniveau
  Rijbewijs A (vol vermogen)Rijbewijs BRijbewijs BERijbewijs CRijbewijs CEGeen

  Motivatie


  Persoonsgegevens


  Functie eisen:
  Een geldige inschrijving zonder beperking in het BIG-register en een afgeronde opleiding tot ambulance verpleegkundige (SOSA / AvA). Bij controle kun je een geldige profcheck overleggen.