Skip to main content

Vacature brandwacht

Bij sommige evenementen is inzet van een brandwacht vereist. Voor deze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar brandwachten die het leuk vinden om op evenementen te worden ingezet. Deze opdrachten kunnen solo, maar ook in teamverband zijn. Jouw ervaring op het gebied van brandveiligheid is van groot belang en een waardevolle toevoeging voor onze organisatie.

Je hebt bij ons geen verplichting om een minimaal aantal evenementen te draaien per jaar. Zo heb je zelf de keuze welke evenementen jou aanspreken, en die je kunt invullen op de momenten dat het jou uitkomt. Als brandwacht ben je, danwel met een team van hulpverleners, verantwoordelijk voor de veiligheid op de evenementlocatie. Jij herkent de vormen van vroegtijdig brandgevaar en controleert de aanwezigheid van de juiste blusmiddelen. Ook controleer je de vluchtdoorgangen en de vrije doorgang van de calamiteitenroute. Je geeft bij eventuele incidenten of knelpunten een situatie rapport aan je leidinggevende of opdrachtgever, en draagt zorg voor een juiste afhandeling. Zo nodig draag je over, of assisteer je aan professionele hulpverlening.

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om met ons mee te gaan naar evenementen? Stuur ons een mailtje naar personeel@medicalevents.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in. We heten je welkom in ons team!

  Algemene gegevens
  Opleidingsniveau  Instructeur Brand en OntruimingBasis BHVPloegleider BHVHoofd BHVVCA BasisVCA VOL

  Rijbewijs A (vol vermogen)Rijbewijs BRijbewijs BERijbewijs CRijbewijs CEGeen

  Motivatie


  Persoonsgegevens

  Functie eisen:
  Minimaal Manschap A of Rijksgediplomeerd brandwacht.