+31 (0)493 24 21 07
24/7 bereikbaar voor spoedaanvragen

Vacature

EERSTE HULPVERLENER (EHBO)

Door een toenemend aantal evenementen zijn wij op zoek naar flexibele eerste hulpverleners vanuit heel Nederland, in bezit van het diploma Eerste Hulp erkend door Het Oranje Kruis of Nederlandse Rode Kruis. Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team van hulpverleners tijdens allerlei soorten evenementen. Denk aan marathons, triathlons, wielerwedstrijden, motorcross, maar ook dance events in klein en groot formaat. 

Je hebt bij ons geen verplichting om een minimaal aantal evenementen te draaien per jaar. Zo heb je zelf de keuze welke evenementen jou het meest aanspreken, en die je kunt invullen op de momenten dat het jou uitkomt. Als Eerste Hulpverlener wordt je onderdeel van een team waarin je zorg draagt voor het verlenen van eerste hulp in de EHBO post of als mobiel EHBO team. Je geeft bij eventuele incidenten een situatie rapport aan jouw leidinggevende en draagt zorg voor de juiste registratie van het zorgcontact. Zo nodig draag je over, of assisteer je, aan het ambulanceteam en/of -dienst. 

Lijkt het je leuk om op de hoogte gehouden te worden van onze activiteiten? Stuur ons een mailtje naar personeel@medicalevents.nl of vul onderstaand formulier in. We heten je welkom in ons team!

Sollicitatie formulier

ALGEMENE GEGEVENS

OPLEIDINGSNIVEAU

MOTIVATIE

PERSOONSGEGEVENS

* Verplichte velden