Onze EHBO fietsen zijn een waardevolle aanvulling op de hulpverlening tijdens evenementen. Vooral bij evenementen waar mobiliteit en toegankelijkheid cruciaal zijn. De fietsen zijn praktisch, wendbaar en snel ter plaatse. Vooral in grote menigten of binnensteden zijn ze een must!

EHBO fietsen

Op evenementen, of ze nu groot of klein zijn, is het van essentieel belang om EHBO hulpverlening snel en effectief beschikbaar te hebben. Hier komen de EHBO fietsen van Medical Events NL in beeld! Deze speciaal ontworpen fietsen bieden onze EHBO teams de mobiliteit en wendbaarheid die nodig zijn om snel op noodsituaties te reageren, zelfs op drukbezochte locaties.

Speciaal ontworpen EHBO fietsen
Wij beschikken over een groot aantal speciaal ontworpen EHBO fietsen voor de EHBO hulpverlening op evenementen. Onze EHBO fietsen kunnen worden ingezet bij druk bezochte evenementen, evenementen uitgespreid over een groot terrein, wandel- of fietsevenementen, evenementen in binnensteden, of overal waar het noodzakelijk is om snel professionele EHBO te bieden.

EHBO uitrusting inclusief AED 
De EHBO fietsen beschikken over speciale fietstassen, voorzien van een complete EHBO uitrusting en Automatische Externe Defibrillator (AED). Deze uitrusting biedt een (levensreddende) basis in de eerste hulpverlening. De EHBO fietsen beschikken naast de EHBO tassen aan de bagagedrager, tevens over een tas aan het stuur, voorzien van water en andere kleine benodigdheden die van (preventief) belang kunnen zijn bij het bieden van eerste hulp. Door de doordachte opbouw van onze fietsen kunnen onze EHBO fietsen ook tijdelijk worden gebruikt als afzetting bij een incident.

Ondersteuning van surveillance
De EHBO fietsen van Medical Events NL vervangt geen EHBO post, maar ondersteunt de aanwezige surveillance en verkort responsietijden van aanwezige hulpverlening of externe hulpdiensten. Met inzet van onze EHBO fietsen bent u verzekerd van goed opgeleide Evenementen EHBO’ers, die getraind zijn om, met inachtneming van hun eigen veiligheid en die van het publiek, de EHBO fietsen effectief te gebruiken als hulpverleningsvoertuig.

Wilt u meer informatie over het huren van EHBO fietsen bij Medical Events NL, of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag.

 
 
 
 
1
1

Waarom kiezen voor EHBO fietsen?

Onmiddellijke respons

EHBO-teams met fietsen kunnen zich razendsnel verplaatsen door menigten en moeilijk bereikbare gebieden, waardoor ze de snelste respons bieden bij noodgevallen.

Uitgebreide EHBO-uitrusting

De EHBO fietsen dragen volledig uitgeruste EHBO tassen met verbandmiddelen en Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) om effectieve eerste hulp te bieden.

Hoge zichtbaarheid

De EHBO-fietsen zijn opvallend en herkenbaar, wat deelnemers geruststelt en aangeeft dat medische hulp beschikbaar is.

Preventieve zorg

Naast noodsituaties kunnen EHBO-teams met fietsen ook zorgen voor preventieve zorg, zoals het behandelen van kleine verwondingen en het verstrekken van (medisch) advies.

Milieubewust

Het gebruik van EHBO fietsen voor medische hulpverlening is milieuvriendelijk en past goed bij groene en duurzame evenementen.