1
1

EHBO Hulpverlening

Iedere week vinden in Nederland honderden grotere en kleinere evenementen plaats, waarbij soms duizenden bezoekers en deelnemers aanwezig zijn. Wanneer zoveel mensen bij elkaar komen is de kans groter dat er wat gebeurt zoals een onwelwording of een ongeval. Het ter beschikking stellen van medische voorzieningen tijdens uw evenement kan daadwerkelijk van levensbelang zijn. Huur daarom professionele medische hulpverlening bij Medical Events!

Een belangrijke bijdrage tijdens calamiteiten
Een professioneel medisch team levert een belangrijke bijdrage in de beperking van de impact bij onverhoopte calamiteiten. Medical Events draagt zorg voor een hoog kwalitatieve medische ondersteuning en biedt medische zorg aan een ieder die dat om wat voor reden dan ook nodig heeft. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw evenement kunnen meerdere EHBO posten vereist zijn, of een medisch team met een specifieke expertise. U kunt hierbij denken aan Basic Life SupportBasic Life Support+Advanced Life Support of een fysieke Ambulance met bemanning.

In de loop der jaren is Medical Events een ervaren speler op het gebied van medische hulpverlening geworden met opgebouwde expertise in onder meer (sport)evenementen, live televisie evenementen, festivals en alle andere activiteiten waarbij medische hulpverlening aanwezig moet zijn. Dit maakt Medical Events dan ook een professionele partner voor uw medische diensten door heel Nederland en België.

Medisch team met een specifieke expertise
Indien u een risicovol evenement organiseert, dan neemt de kans op behoefte aan medische zorg fors toe. Bekende risicovolle evenementen zijn dance events, maar ook wielerevenementen of gemotoriseerde sporten als auto- & motorcross. Medical Events biedt een professionele ambulancezorg, gespecialiseerd op evenementen.

Onze evenementen ambulances en ambulance motoren zijn een aanvulling op de regionale ambulancezorg en zorgen ervoor dat acute, deskundige hulp direct geboden kan worden. Vaak ziet u in de vergunning van uw evenement of dergelijke zorg vereist is. Dit wordt berekend op factoren als bereikbaarheid, kans op escalatie, duur van het evenement, momenten van verhoogd risico en de kans op slachtoffers. Desgewenst verzorgen wij een passend advies door een extern adviseur.