Skip to main content

Vacature spoedzorg verpleegkundige

Vind jij het leuk om af en toe eens ‘in het veld’ te werken? En vind je het leuk om mee te gaan naar evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door het toenemend aantal evenementen zijn wij op zoek naar  verpleegkundigen vanuit heel Nederland, die werkzaam zijn binnen een van de volgende specialisaties: (BMH) SEH, IC, CCU of anesthesie. Je gaat met ons op pad naar allerlei soorten evenementen, zoals marathons, triatlons, cricket, spel zonder grenzen, maar ook festivals of dance events. Veelal sta jij als spoedzorg verpleegkundige op een vaste post waarbij je assistentie verleend aan het ambulanceteam en/of arts. Ook kijk jij met een klinisch blik mee bij de eerste hulpverleners, en draag jij op dat moment de eindverantwoordelijkheid voor de juiste zorg. Samen met jouw collega’s draag jij bij aan een hoog kwalitatieve zorgverlening en een omgeving waarin iedereen kan leren. 

Je hebt bij ons geen verplichting om een minimaal aantal evenementen te draaien per jaar. Zo heb je zelf de keuze welke evenementen jou het meest aanspreken, en die je kunt invullen op de momenten dat het jou uitkomt. Als geen ander begrijpen wij dat jouw werk in het ziekenhuis het nodige van jou vraagt. Werken op evenementen is anders dan de vertrouwde ziekenhuis omgeving. Je staat er bij ons nooit alleen voor! We koppelen jou altijd aan een collega die ruime ervaring heeft op het gebied van evenementen hulpverlening. We plannen jou in op evenementen waar jij je comfortabel bij voelt en die binnen jouw bevoegdheden passen. Op andere evenementen werk je samen met het medisch team.

Opgaaf voor diensten tijdens onze evenementen betekend:

 • Samenwerken met een medisch team en/of eerste hulpverlener(s)
 • Geautoriseerd en gemandateerd worden door onze Medisch Leider (SEH arts KNMG)
 • Aangemeld worden bij ons beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Toegang krijgen tot de volledige uitrusting en medicatie conform LPA 8.1
 • Werken met goed en gecontroleerd materiaal, conform Veldnorm Evenementenzorg
 • Vergoeding van € 30,- per uur op ‘vrijwillige basis’ (IB47 regeling)
 • Vergoeding van € 0,19 per km met een maximum van € 30,- per evenement.

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het jou leuk om met ons mee te gaan naar evenementen? Stuur ons een mailtje naar personeel@medicalevents.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in. We weten je graag welkom in ons team!

  Algemene gegevens
  Opleidingsniveau
  Rijbewijs A (vol vermogen)Rijbewijs BRijbewijs BERijbewijs CRijbewijs CEGeen

  Motivatie


  Persoonsgegevens


  Functie eisen:
  Geldige inschrijving zonder beperking in het BIG-register en een specialisatie in de richting:
  – SEH
  – IC
  – CCU
  – BMH
  – Anesthesie

  Je bent bekwaam in Advanced Life Support (ALS), Advanced Traumatic Life Support (ATLS) en/of Advanced Cardiac Life Support (ACLS).